UGL-utbildning 2022

7-11 februari 2022

Vår samarbetspartner Koman Kompetens, tillsammans med psykoterapigruppen Orion, erbjuder en mycket uppskattad och välrenommerad ledarskapsutbildning, utformad av Försvarsmakten, som ger deltagarna insikter och lärdomar som är utvecklande för resten av livet.

Läs mer och anmäl dig här!

Föreläsningar med rabatt!

Inspiration som räcker hela året

Hos Seminariegruppen kan du hitta och boka en mängd olika föreläsningar och seminarier för hela teamet. Och som vår samarbetspartner erbjuder de Insights kunder en särskild rabatt dessutom.

Läs mer om föreläsningarna och boka med 10% rabatt när du anger rabattkod katinka i varukorgen!

Arbetsmiljö i fokus

Vår samarbetspartner Prolead lanserar ett helt nytt sätt att jobba med arbetsmiljö med sitt tjänstekoncept AffärsPsykologiskPuls®.

Genom att Lyssna! Förstå! Agera! - Varje vecka! med ett unikt, datadrivet ledningsstöd läggs fokus på rätt frågor till rätt tid. Om ni vill sätta en helt ny standard för ert systematiska arbetsmiljöarbete har ni chansen nu!

Klicka här för att läsa!

Investera i förarsätet

Insight Consulting välkomnar 2022 på temat ”Utveckling av självledarskap och inre ledarskap”.

På vår samarbetspartner Crozz blogg reflekterar Katinka Kubenka kring året som gick och blickar framåt mot ett 2022 som kanske, om vi vill, kan få bli kärlekens år. Ett år då du som ledare sätter dig själv i förarsätet och skapar förutsättningar och en utökad verktygslåda för att kunna fokusera både på verksamheten, dina medarbetare och dig själv.

Läs hela inlägget här!

Gratis expertråd under Corona-krisen

Mentorerna.se ger nu alla möjlighet att få tillgång till en expert utan kostnad

Med fler än 100 erfarna och professionella mentorer i Sverige, varav Katinka Kubenka är en, erbjuder Mentorerna.se digitala möten med valfri mentor till företagare, entreprenörer, ledare och medarbetare.

Läs mer om erbjudandet här!

Hela Sverige Samlas - kunskapsplattform för arbetssökande

Vår samarbetspartner Akademikerförbundet SSR har skapat en helt ny form av kunskapsplattform med syfte att sprida kunskap, glädje och inspiration. Du som är medlem, gå in och skapa en inloggning för att delta här!

Klara K:s blogg - Så kan du tänka i orostider

Närverket Klara-K har intervjuat Insight om hur man kan tänka kring sin anställning i dessa orostider.

"Det är lätt att bli handlingsförlamad så jag vill uppmuntra till att själv ta kommandot genom att förekomma och förebygga" säger Katinka Kubenka bland annat. Läs hela intervjun här.

Förebygg, ta kommandot och navigera rätt!

Tillsammans med vår samarbetspartner Crozz har vi tagit fram ett erbjudande för att på kort sikt bidra till att skapa starkare individer och team. Insatser som ger ökad självinsikt kring förändring, egen kompetens, personliga egenskaper och drivkrafter.

Det ena erbjudandet riktar sig till individer och det andra till grupper.

Klicka här för att läsa mer om det och hör av dig till Katinka Kubenka om du vill höra hur vi kan hjälpa just dig!

Vi medverkar i Proleadpodden

Så kommer du vidare efter att ha blivit tilltufsad

Det är temat på avsnittet där
Katinka Kubenka pratar om hur man kan gå vidare till ett nytt jobb trots att man blivit utfryst, uthängd och tilltufsad där man är nu.

Lyssna på podden och kommentera gärna, vi är nyfikna på dina egna erfarenheter och tankar!

Ny samarbetspartner

Möt Anna Bellman - Utbildare, föreläsare, moderator och programledare

Anna Bellman har varit del av vårt nätverk en länge men nu finns hon också som samarbetspartner här på hemsidan. Hon är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert som föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap

Läs mer om Anna på hennes hemsida!