Informationsmöte om styrelseutbildning

Vår samarbetspartner Women In Progress anordnar i höst en av sina populära grundkurser i styrelsearbete. På kursen får du lära dig grunderna för ett professionellt styrelsearbete samt tillfälle att fundera kring din egen roll som styrelseledamot.

Torsdagen den 12 augusti kl. 12.00 hålls ett digitalt informationsmöte om utbildningen, och du är varmt välkommen! Anmäl dig här!

Förebygg, ta kommandot och navigera rätt!

Tillsammans med vår samarbetspartner Crozz har vi tagit fram ett erbjudande för att på kort sikt bidra till att skapa starkare individer och team. Insatser som ger ökad självinsikt kring förändring, egen kompetens, personliga egenskaper och drivkrafter.

Det ena erbjudandet riktar sig till individer och det andra till grupper.

Klicka här för att läsa mer om det och hör av dig till Katinka Kubenka om du vill höra hur vi kan hjälpa just dig!

Hela Sverige Samlas - kunskapsplattform för arbetssökande

Vår samarbetspartner Akademikerförbundet SSR har skapat en helt ny form av kunskapsplattform med syfte att sprida kunskap, glädje och inspiration. Du som är medlem, gå in och skapa en inloggning för att delta här!

Föreläsningar med rabatt!

Inspiration som räcker hela året

Hos Seminariegruppen kan du hitta och boka en mängd olika föreläsningar och seminarier för hela teamet. Och som vår samarbetspartner erbjuder de Insights kunder en särskild rabatt dessutom.

Läs mer om föreläsningarna och boka med 10% rabatt när du anger rabattkod katinka i varukorgen!

Gratis expertråd under Corona-krisen

Mentorerna.se ger nu alla möjlighet att få tillgång till en expert utan kostnad

Med fler än 100 erfarna och professionella mentorer i Sverige, varav Katinka Kubenka är en, erbjuder Mentorerna.se digitala möten med valfri mentor till företagare, entreprenörer, ledare och medarbetare.

Läs mer om erbjudandet här!

Ny samarbetspartner

Möt Anna Bellman - Utbildare, föreläsare, moderator och programledare

Anna Bellman har varit del av vårt nätverk en länge men nu finns hon också som samarbetspartner här på hemsidan. Hon är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert som föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap

Läs mer om Anna på hennes hemsida!

Vi medverkar i Proleadpodden

Så kommer du vidare efter att ha blivit tilltufsad

Det är temat på avsnittet där
Katinka Kubenka pratar om hur man kan gå vidare till ett nytt jobb trots att man blivit utfryst, uthängd och tilltufsad där man är nu.

Lyssna på podden och kommentera gärna, vi är nyfikna på dina egna erfarenheter och tankar!

Läs chefens dagbok!

Insight Consultings Katinka Kubenka reflekterar över senaste Chefsdagboken i Chefstidningen

Chefsdagboken är en återkommande serie i Chefstidningen där en chef under en vecka skriver dagbok och får reflektioner från en ledarskapskonsult. I det här numret är det Anna Nordström från Rädda barnen som skriver om sin vecka.

Läs dagboken och Katinkas reflektioner här!

Klara K:s blogg - Så kan du tänka i orostider

Närverket Klara-K har intervjuat Insight om hur man kan tänka kring sin anställning i dessa orostider.

"Det är lätt att bli handlingsförlamad så jag vill uppmuntra till att själv ta kommandot genom att förekomma och förebygga" säger Katinka Kubenka bland annat. Läs hela intervjun här.

Arbetsmiljö i fokus

Vår samarbetspartner Prolead lanserar ett helt nytt sätt att jobba med arbetsmiljö med sitt tjänstekoncept AffärsPsykologiskPuls®.

Genom att Lyssna! Förstå! Agera! - Varje vecka! med ett unikt, datadrivet ledningsstöd läggs fokus på rätt frågor till rätt tid. Om ni vill sätta en helt ny standard för ert systematiska arbetsmiljöarbete har ni chansen nu!

Klicka här för att läsa!